loader

Phone: +32 467 82 12 22

Shopping Cart ( 0 )

Your Have 0 Item In Your Cart

close

Geen producten in je winkelmand.

Over Ons

Over Ons

Sanitieco is in 2020 opgericht door een inspirerende ondernemer uit Spanje. Met een visie op het formuleren van een betrouwbare en waardige bron voor veiligheidsuitrusting en medische benodigdheden. Dit bedrijf werd gevormd door het samenbrengen van een team van toegewijde professionals en experts op verschillende gebieden.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan medische benodigdheden en veiligheidsuitrustingen, zowel op groothandel als op kleinhandel basis. Het is een unieke online shop voor al uw medisch gerelateerde eisen en behoeften.

Sanitieco richt zich op een breed scala aan klanten, waaronder gezondheidscentra, ziekenhuizen, klinieken, artsen, kraamklinieken, verpleeghuizen en andere veiligheids en gezondheid gerelateerde voorzieningen over de hele wereld. Of u nu een professionele arts, verloskundige of gezondheidswerker bent, wij kunnen u datgene bieden wat u nodig heeft voor uw deur.

Het team van deskundige professionals bij Sanitieco zorgt voor de levering van de meest hoogwaardige producten die worden geproduceerd door gecertificeerde en toonaangevende leveranciers in de sector. Het bedrijf heeft een strikt beleid van naleving van de wettelijk goedgekeurde ontwerpen, materialen en kwaliteit van de producten. De hoogste prioriteit wordt gegeven aan de naleving van alle regels en voorschriften die van toepassing zijn in de medische en veiligheidsuitrusting industrie.

Het bedrijf streeft ernaar om alle klanten de beste klantervaring en maximale tevredenheid te geven, ongeacht de grootte van de bestelling die hij/zij plaatst.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, betaalbare en efficiënte bron voor medische en veiligheids gerelateerde benodigdheden en apparatuur, zoek dan niet verder. Blader door een breed scala aan producten van gerenommeerde en gecertificeerde fabrikanten en bestel nu uw wensen.

Wilt u meer weten? Neem dan nu contact met ons op